Bürstner Argos Time A 670 matkailuauto

Matkailuautoon sisältyy seuraavat vakiovarusteet:
- Aurinkopaneelijärjestelmä
- Televisio
- Kasetti-WC ja suihku
- Jääkaappi-pakastin, mikroaaltouuni, kaasuliesi
- Ruoanlaittovälineet, astiasto ja aterimet 4:lle henkilölle
- Kahvin- ja vedenkeitin
- Markiisi
- Pyöräteline 2:lle pyörälle
- Iso pallogrilli ja pussillinen grillibrikettejä
- 2-4 kpl säädettävää ja kokoontaitettavaa ulkotuolia
- Kokoontaitettava camping -pöytä, jossa 4 tuolia sisällä


Auton takaosassa on parivuode, koko 140x200cm ja edessä alaslaskettava vuode, koko 140x200cm. Vuodevaatteista varustukseen sisältyy peitot ja tyynyt neljälle henkilölle petivaatteineen (tyynyliinat, alus- ja pussilakanat).

Matkailuauto soveltuu ympärivuotiseen käyttöön.
Lemmikkieläimet ovat tervetulleita mutta niistä on etukäteen sovittava.

Matkailuautossa on tehokas isompi sähköllä ja kaasulla toimiva Trumatic -lämmitysjärjestelmä, vesisäiliö, sähköinen lattialämmitys, lohkolämmitin, talvisin lämpöä
eristävä keulapeite ja talvirenkaat. Tupakointi autossa on ehdottomasti kiellettyä. Sakko tupakoinnista on 500,00 euroa.

Hinnat pitää sisällään arvonlisäveron 24 %, vuokra-auton liikennevakuutuksen ja kaskovakuutuksen (1000,00 euron omavastuulla) ilman kuljettajaa, joka on voimassa Suomessa, kaikki yllämainitut vakiovarusteet, wc-kemikaalit ja käytönopastuksen.

Vuokraamisen edellytyksenä on henkilöautokortti (B-kortti). Kuljettajan oltava vähintään 20-vuotias. Luottotiedot tarkistetaan.

Auto luovutetaan vuokralle huollettuna, tarkastettuna ja sisältä siivottuna, kahdella nestekaasupullolla (joista toinen täysi) sekä polttoainetankki (diesel) + raikasvesisäiliö täytettynä.

Auto palautetaan polttoainesäiliö täytettynä, sisältä siivottuna ja wc-kasetti ja jätevesisäiliö tyhjennettynä. Päältäpäin autoa ei tarvitse pestä, eikä vesisäiliötä täyttää tai tyhjentää. Toinen kaasupulloista tulee olla täynnä. Loppusiivouksen voi ostaa lisämaksusta 80,00 euroa.

Varausmaksu 300,00 euroa suoritetaan varauksen yhteydessä. Varausmaksu on osa vuokrasummaa, ja vuokran loppuosa maksetaan asuntoautoa noudettaessa. Vuokraussopimus
täytetään vielä yhdessä ennen matkalle lähtöä auton luovutuksen yhteydessä.

Hinnasto
Hinta
Viikkovuokra
alk. 550,00 €
Viikonloppu pe-su 350,00€
Loppusiivous 80,00 €

Autoa voi vuokrata myös lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa, soita ja tiedustele!

Matkailuauton vuokrauksen voit hoitaa myös Nettivuokrauksen kautta:
NETTIVUOKRAUS